Lets do this!

Zal ik wel of zal ik niet? Kan ik het wel? Er zijn zoveel mensen die het al doen, wat heb ik nu toe te voegen? Maar… Ik wil dit, dus lets do this!
Tijdens mijn backpack reis naar Australië en Nieuw-Zeeland van oktober 2018 tot april 2019 hield ik een reisblog bij waarin ik deelde hoe het ging en wat ik deed. Toen ik al weer terug was in Nederland kreeg ik van verschillende mensen de vraag of ik door wilde gaan met bloggen, of wellicht een echt boek wilde gaan schrijven. Nu zie ik een boek echt niet zitten. Maar zeg nooit nooit.

Eén van de dingen die ik mis sinds ik weer terug ben is om zo nu en dan een blog te typen. Niet omdat ik nu nog steeds zo’n spannend leven leid maar gewoon om af en toe mijn hersenspinsels van mij af te kunnen schrijven en te delen. Ik heb er vanaf het moment dat ik terug kwam in Nederland (nu 2 maanden geleden) over nagedacht of ik er wel echt mee verder wil gaan, of ik het wel echt in het openbaar wil delen. Vinden mensen het wel leuk om te lezen, heb ik wel iets boeiends te melden, er zijn zoveel andere bloggers veel beter dan ik, wil ik wel echt een blogger worden, is dat niet zo’n modetrend waar al zoveel mensen aan doen, wat als ik negatieve reacties krijg, als ik iets verkeerd schrijf, kan ik wel omgaan met kritiek? Die vragen speelden zich toch wel af in mijn hoofd. Of, hoe moet het gaan heten en waar moet het over gaan? Kinderen opvoeden, beauty, koken? Allemaal onderwerpen die niet echt dicht bij mij staan en waar ik wat over kan vertellen.

Daarom heb ik besloten om het gewoon lekker algemeen te houden en om over verschillende onderwerpen te bloggen. Onderwerpen die mij bezig houden en waar ik behoefte aan heb om over te schrijven. Het is nu nog een beetje uitvogelen hoe het allemaal precies werkt maar hopelijk komt dat binnenkort goed. Als iemand tips heeft hoe wordpress en het hele ‘bloggenwereldje’precies werkt dan hoor ik het graag.

Misschien herken je jezelf in de verhalen en misschien leer je er nieuwe dingen uit en ga je anders naar bepaalde dingen kijken. Of misschien is het gewoon even een paar minuten ontspanning voor je. Wat het ook is dat je hier brengt, ik hoop dan ook dat je er iets aan zult hebben. Op welke manier dan ook.

Veel leesplezier!

Liefs,

Charlotte

p.s. Ik wil de website veranderen van charlotblogt.wordpress.com naar charlotteblogt.wordpress.com. Alleen krijg ik het niet voor elkaar. Wie kan mij helpen?

Gepubliceerd door Charlotte

Hoi, leuk dat je een kijkje neemt op mijn site. Ik ben Charlotte, 29 jaar en woon op het mooie toeristische Goeree-Overflakkee. In het dagelijks leven werkzaam op een vakantiepark in de buurt. Je kunt hier huis- tuin- en keukenberichten lezen over onderwerpen die dicht bij mij staan waaronder het alleen wonen. Ik vind het fijn om mijn hersenspinsels van mij af te kunnen schrijven en te delen. Daarom zal er zo nu en dan een blog online komen. Geen vaste dagen of vast aantal per week maar gewoon als ik er zin in heb. Like, reageer, geef tips, onderwerpen of wat je maar wilt. Word ik in ieder geval heel blij van :). Pak een kop koffie of thee en kijk eens rond. Er is genoeg leesvoer te vinden. Veel leesplezier! X Liefs, Charlotte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: