Zal ik het dan toch weer doen?

Lang, heel lang was het stil hier. Mijn laatste blog schreef ik in augustus en daarna was het stil.
Om verschillende redenen: Ik miste de zin om te schrijven, weinig tijd en als ik dan eens thuis was ging ik liever gewoon op de bank voor de tv zitten, ik vergeleek (en soms nog steeds) mijn blogs met die van anderen ‘anderen schrijven toch veel beter, wat heb ik nou te vertellen, ik beleef toch niks boeiends, wie zit er nu op mij te wachten?’ Het lijkt zo simpel hoe een blog tot stand komt als je het leest maar over elk woord wordt nagedacht. Ik vind het belangrijk dat het lekker leest, er geen overbodige zinnen in staan maar toch wel dat het verhaal duidelijk is wat dus soms wel betekent dat je extra zinnen toe moet voegen om iets duidelijk te maken.

Ik had het bloggen dus al naast me neer gelegd. ‘Leuke ervaring, maar niet voor mij’. Ook toen mijn vader een tijdje terug appte: ‘als je niks te doen hebt morgen, ik kijk uit naar een blog van je’ dacht ik, ja leuk voor een ander maar wat heb ik nu te vertellen? Ik werk, woon, leef en verder gebeurd er niet veel bijzonders. Maar een paar dagen terug ging ik er toch weer over nadenken. Ik ben niet zoals die ene blogger die dagelijks een heel verhaal typt en 10.000 volgers heeft . Ik ben ook niet zoals die blogger die dagelijks een spannend leven leid of zoals die blogger die ziek thuis zit en over haar leven schrijft en meer verhalen kan verzinnen dan ik . Maar ik kan wel typen en ook is het niet elke dag, zo nu en dan kan en wil ik wel mijn gedachten en emoties op het digitale papier zetten. Niet om er zelf beter van te worden of als doel om 100.000 volgers te krijgen maar gewoon om af en toe mijn verhaal eruit te gooien. En daardoor misschien herkenning of herinneringen te creëren.

Ik weet dus van mijzelf dat ik geen professional blogger zal worden en die behoefte heb ik gelukkig totaal niet. Want wat een werk en een creativiteit heb je nodig om elke dag een boeiend verhaal online te zetten. Dus zo nu en dan, als ik weer de behoefte voel om te typen zal er iets online komen.

Liefs Charlotte

Gepubliceerd door Charlotte

Hoi, leuk dat je een kijkje neemt op mijn site. Ik ben Charlotte, 29 jaar en woon op het mooie toeristische Goeree-Overflakkee. In het dagelijks leven werkzaam op een vakantiepark in de buurt. Je kunt hier huis- tuin- en keukenberichten lezen over onderwerpen die dicht bij mij staan waaronder het alleen wonen. Ik vind het fijn om mijn hersenspinsels van mij af te kunnen schrijven en te delen. Daarom zal er zo nu en dan een blog online komen. Geen vaste dagen of vast aantal per week maar gewoon als ik er zin in heb. Like, reageer, geef tips, onderwerpen of wat je maar wilt. Word ik in ieder geval heel blij van :). Pak een kop koffie of thee en kijk eens rond. Er is genoeg leesvoer te vinden. Veel leesplezier! X Liefs, Charlotte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: