Rechtop mens

Afgelopen vrijdagavond ging ik met nog 11 andere vrouwen uit mijn kerk naar een optreden van Matthijn Buwalda in Goes. Het was voor mij de eerste keer dat ik naar een optreden van hem ging maar wat was het gaaf! Echt voor herhaling vatbaar en een aanrader. Meerdere keren hebben we dubbel gelegen van het lachen. Het is een christelijke artiest, hij zei tijdens de avond dat hij christen is maar het is denk ik ook leuk voor mensen die niet gelovig zijn. Het was niet overheersend om zo maar te zeggen.
Matthijn schrijft liedjes met een boodschap, doordenkers en vertelt tussen de liedjes hilarische anekdotes uit zijn normale leven die voor vele mensen een blijk van herkenning zullen geven. Zoals het schoolplein, 10 minuten gesprekken of Sam het schaap als wekker voor de kinderen. Door de verhalen die hij tussen de liedjes door vertelt begrijp je hoe een liedje tot stand is gekomen en waar het over gaat.

Ik kan nu een heel blog gaan vol typen maar dan zegt het je misschien nog niks. Daarom onder het mom van een foto/video zegt meer dan duizend woorden een paar van mijn favoriete hits:

De tour rechtop mens duurt nog tot 4 juni. Kaartjes zijn te reserveren via https://www.truetickets.nl/matthijn/

Liefs,

Charlotte

Gepubliceerd door Charlotte

Hoi, leuk dat je een kijkje neemt op mijn site. Ik ben Charlotte, 29 jaar en woon op het mooie toeristische Goeree-Overflakkee. In het dagelijks leven werkzaam op een vakantiepark in de buurt. Je kunt hier huis- tuin- en keukenberichten lezen over onderwerpen die dicht bij mij staan waaronder het alleen wonen. Ik vind het fijn om mijn hersenspinsels van mij af te kunnen schrijven en te delen. Daarom zal er zo nu en dan een blog online komen. Geen vaste dagen of vast aantal per week maar gewoon als ik er zin in heb. Like, reageer, geef tips, onderwerpen of wat je maar wilt. Word ik in ieder geval heel blij van :). Pak een kop koffie of thee en kijk eens rond. Er is genoeg leesvoer te vinden. Veel leesplezier! X Liefs, Charlotte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: