Dat is toch normaal?

Wat ontzettend lief van jou!’ Terwijl ik voel dat ik me redelijk ongemakkelijk voel en een tikkeltje verlegen begin te worden wimpel ik het compliment af. ‘Ach joh, dat is toch normaal?’ Reageer ik.

Dit soort gesprekken heb ik de laatste tijd al een paar keer gehad, een keer toen ik tegen iemand zei dat ik iets wat zij bij mij had besteld zelf kom bezorgen, een keer toen ik iets meenam voor iemand uit de Ikea en een keer nadat ik tegen een paar vriendinnen vertelde dat ik voor 2 jarige meisjes van 3 en een voor m’n groep van de zondagsschool een kaart had gestuurd. Alle keren was de reactie: ‘Wat super lief van jou!’ Terwijl ik dan denk, dat is toch normaal en een kleine moeite? Ik vind het toch wel ongemakkelijk om zulke complimenten te krijgen. Vooral als het om zoiets kleins gaat als een kaartje sturen naar een kind. Of een bestelde bos bloemen voor het goede doel bezorgen. Dat is toch normaal?

Wat vind jij? Aan een ander denken, is dat normaal of iets heel bijzonders?

Gepubliceerd door Charlotte

Hoi, leuk dat je een kijkje neemt op mijn site. Ik ben Charlotte, 29 jaar en woon op het mooie toeristische Goeree-Overflakkee. In het dagelijks leven werkzaam op een vakantiepark in de buurt. Je kunt hier huis- tuin- en keukenberichten lezen over onderwerpen die dicht bij mij staan waaronder het alleen wonen. Ik vind het fijn om mijn hersenspinsels van mij af te kunnen schrijven en te delen. Daarom zal er zo nu en dan een blog online komen. Geen vaste dagen of vast aantal per week maar gewoon als ik er zin in heb. Like, reageer, geef tips, onderwerpen of wat je maar wilt. Word ik in ieder geval heel blij van :). Pak een kop koffie of thee en kijk eens rond. Er is genoeg leesvoer te vinden. Veel leesplezier! X Liefs, Charlotte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: