10 blogonderwerpen in m’n hoofd. Jij mag kiezen welke als eerste online komt.

Ik ben iemand die van de hak op de tak gaat. In het dagelijks leven qua bijvoorbeeld huishouden, met m’n gedachten, gespreksonderwerpen en dus ook blog onderwerpen. Meestal komen de onderwerpen vanzelf in m’n hoofd ‘daar ga ik over schrijven!’ Soms schrijf ik het dan in 1 keer en soms loop ik er een paar dagen mee: ‘wil ik het wel, komt het wel goed over, is het wel interessant, wat als niemand het leest, durf ik het wel te delen? Enzovoort. Nu is het het geval dat ik verschillende onderwerpen in m’n hoofd heb maar niet weet met welk onderwerp ik moet beginnen.
Daarom leek het mij leuk om voor de verandering jullie te laten kiezen. Over welk van onderstaande onderwerpen wil je als eerste lezen?

  • Mijn nachtelijke problemen tot ruim een jaar geleden
  • Al jaren uit de bijstand maar nog steeds zuinig leven, ik kan nog steeds niet zomaar uitgeven.
  • Minimaliseren kun je leren. Tips van mij hoe ik zuinig probeer te leven maar toch geniet van de dingen.
  • Ziekenhuisopnames die ik heb gehad.
  • Mijn sponsorkind.
  • Mercy Ships.
  • Help ik ben volwassen, dat was niet de bedoeling.
  • Mijn ‘hier word ik blij van lijstje’.
  • Mijn ‘stomlijstje’n.a.v. Linda’s zomerweek van tv.
  • KOOP de GOEDE HOOP.

10 onderwerpen die dus in m’n hoofd zitten en waar ik sowieso een keer over wil gaan schrijven. Dus ze komen allemaal een keer aan bod. Maar welke volgorde? Vandaar dat ik het eens andersom doe en jou laat kiezen. Naar welke ben je het meest benieuwd? En waarom die specifiek?

Liefs,

Charlotte

Gepubliceerd door Charlotte

Hoi, leuk dat je een kijkje neemt op mijn site. Ik ben Charlotte, 29 jaar en woon op het mooie toeristische Goeree-Overflakkee. In het dagelijks leven werkzaam op een vakantiepark in de buurt. Je kunt hier huis- tuin- en keukenberichten lezen over onderwerpen die dicht bij mij staan waaronder het alleen wonen. Ik vind het fijn om mijn hersenspinsels van mij af te kunnen schrijven en te delen. Daarom zal er zo nu en dan een blog online komen. Geen vaste dagen of vast aantal per week maar gewoon als ik er zin in heb. Like, reageer, geef tips, onderwerpen of wat je maar wilt. Word ik in ieder geval heel blij van :). Pak een kop koffie of thee en kijk eens rond. Er is genoeg leesvoer te vinden. Veel leesplezier! X Liefs, Charlotte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: