De reis deel 2. We zijn er.

De ‘Australiëblogs’ heb ik geschreven voor en tijdens mijn backpackreis van oktober 2018 tot april 2019 op mijn reisblog: ‘opwegmetmijnbackpack.reismee.nl. Omdat ik het zonde vind om al die verhalen weg te gooien of om 2 verschillende websites te houden, worden alle reisblogs op deze site in het mapje ‘Australië’ gezet. Leuk om eens terug te lezen, of misschien haal je er inspiratie uit? Het zijn er nogal een hoop dus leesvoer genoeg denk ik ;).
Dit artikel heb ik geschreven op het moment dat we boven Australië vlogen. Op 19-10-2018.

Laatste stuk
We zijn in Australië! Of beter gezegd: we vliegen er boven. Al 3 of 4 uur om precies te zijn. Het is nu 3 uur in de nacht (9 uur later dan in Nederland) en ik kan niet slapen. Dus dan maar een blogje schrijven. Ik merk dat ik het best fijn vind om alles van me af te schrijven en mijn hoofd leeg te maken. Ook super tof om allemaal reacties te lezen of persoonlijk te krijgen :). Dus blijf dat zeker doen, ook als je tips hebt hoor ik het graag.

Dubai naar Singapore
Terug naar de reis. O men wat duurt het lang! 3 vluchten van 7 of 8 per stuk dus reken maar uit. Maar gelukkig zijn we er over 1 uur ein-de-lijk. Het vliegen van Dubai naar Singapore was niet echt spectaculair: ik keek een film, speelde een spelletje, sliep 1 uur, sprak met mevrouw naast me die terug naar Australië ging na 2 maanden vakantie in Europa. Verder kregen we rijst met gamba’s als ontbijt (heb ik overgeslagen) en was het landen niet bepaald een prettige bijkomstigheid. Maar verder was het prima te doen.

Na bijna 8 uur vliegen kwamen we aan in Singapore. Singapore is heel makkelijk te beschrijven: warm(!) druk, groot en hoog. Bestaat bijna alleen uit hoge flatgebouwen, heel veel auto’s, winkelcentra en dus erg warm. De chauffeur zei: het is warm of regen.
We hebben daar een nachtje in een hotel geslapen. Dat was zó fijn! Een normaal bed met douche i.p.v. vliegtuigstoel.
De volgende dag kregen we een citytour. Tempel, bloementuin en Chinese markt bezocht. Daarna door naar het vliegveld. Daar wat gegeten, rondgelopen en om 21:30 weer de lucht in. Waar we nu op moment van schrijven nog steeds zijn. En waar de zon nu opkomt. Lucky I have a window seat. Echt zo mooi! Het voelt alsof ik de zon wakker heb  zien worden. Een nieuwe dag is begonnen. De eerste dag van een vast heel bijzondere periode.

Zo leuk om dit terug te lezen. 2018 lijkt zo lang geleden maar ik weet het bijna nog precies.

Liefs,

Charlotte

Gepubliceerd door Charlotte

Hoi, leuk dat je een kijkje neemt op mijn site. Ik ben Charlotte, 29 jaar en woon op het mooie toeristische Goeree-Overflakkee. In het dagelijks leven werkzaam op een vakantiepark in de buurt. Je kunt hier huis- tuin- en keukenberichten lezen over onderwerpen die dicht bij mij staan waaronder het alleen wonen. Ik vind het fijn om mijn hersenspinsels van mij af te kunnen schrijven en te delen. Daarom zal er zo nu en dan een blog online komen. Geen vaste dagen of vast aantal per week maar gewoon als ik er zin in heb. Like, reageer, geef tips, onderwerpen of wat je maar wilt. Word ik in ieder geval heel blij van :). Pak een kop koffie of thee en kijk eens rond. Er is genoeg leesvoer te vinden. Veel leesplezier! X Liefs, Charlotte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: