Happy Birthday to me

Hoera voor mij! Gisteren mocht ik 29 kaarsjes uitblazen. En hoe cliché maar waar: wat gaat het toch snel! Vroeger vond ik iemand van 30 al oud, straks ben ik het zelf ook over 364 dagen.

Maar goed, zo ver zijn we dus nog niet. M’n laatste jaar als twintiger is ingegaan. Een jaar met nieuwe dromen en nieuwe doelen:

(T)HUIS
Als eerste kijk ik uit naar m’n nieuwe huis. Van een eenkamerappartement naar een gewoon grote mensen huis met tuin, zolder en kelder. Ik kijk ik er naar uit om het straks helemaal in te kunnen richten. Ik geniet ervan om nu al rond te kijken in winkels, online en op pinterest om ideeën op te doen. Helemaal zoals ík het wil en er echt een thuis van te maken.
Van de vorige bewoners kon ik de barbecue overnemen, ik kijk er echt naar uit om zo nu en dan mensen uit te nodigen om te komen eten. Ik hou van de gezelligheid maar in mijn huidige huis is dat niet praktisch en daardoor voel ik me ook minder op m’n gemak. Ik hoop dat dat straks niet meer aan de orde is en ik regelmatig barbecuefeestjes kan geven. De ruimte is er in ieder geval. Nu nog een paar weken wachten tot ik 5 oktober de sleutel krijg. En dan kan alles beginnen.

GEZONDHEID
Om precies te zijn mijn gewicht. Dat verandert elke keer. Ondanks dat ik toch wel zo veel mogelijk op m’n eten en beweging probeer te letten. Oké, het kan beter maar ik doe m’n best. Mijn doel voor het komende jaar is om minimaal 5 kg af te vallen en stabiel te blijven. Sinds kort ben ik in het bezit van een mountainbike (al gezien op mijn Instagram: Charlotblogt) dus er staan zeker wat kilometers in de planning.

NIEUWE DINGEN LEREN – Muziek
Eerlijk gezegd heb ik daar best een hekel aan. Ik ben gewoon niet zo goed in leren.. ik heb niet het geduld en het doorzettingsvermogen.Ik wil niet leren, ik wil het gewoon kunnen. Maar om iets te kunnen moet je het eerst leren:
Ik wil beter worden met pianospelen. Nu m’n pianojuf even is gestopt staat het op een laag pitje. Maar m’n doel/droom is wel om lekker te kunnen spelen zonder steeds te zoeken en te twijfelen over die ene noot.
Ook wil ik ooit weer op zang- en dwarsfluitles. Jaren geleden op beide gezeten maar vanwege verschillende omstandigheden mee gestopt. Nu heb ik daar toch wel een beetje spijt van en ooit wil ik weer op les. Daarnaast lijkt me het leuk om weer ergens in een koor te gaan zingen. Zingen is een grote passie en ik heb jaren in een koor gezongen. Nu alweer een aantal jaren niet meer en ik mis het toch wel. Helaas tot nu toe nog niet iets gevonden maar wie weet ooit. Dus heb je tips of een goed adres.. ik hou me aanbevolen (:

NIEUWE DINGEN LEREN – Talen
Naast muzikaal dingen leren kunnen wil ik ook beter worden in m’n talen. Sowieso is het handig om je talen te kunnen en helemaal als je dus op een vakantiepark werkt met internationale gasten. Ik wil beter worden in m’n Engels en Duits én ik wil Frans kunnen spreken en verstaan. Ten eerste omdat het handig is op mijn werk en ten tweede omdat ik het gewoon een mooie taal vind. Maar ik vind het best wel een beetje moeilijk… en zoals ik al eerder schreef: ik ben niet zo goed in leren. Dus dat gaat nogal een uitdaging worden.

BLOG
Ik wil groeien met mijn blog. Ik heb pasgeleden 1 samenwerking gehad en daar wil ik best meer van doen :). Ik wil het wel als hobby houden, niet een dagelijkse verplichting. Ik vind het wel leuk om zo nu en dan artikelen te schrijven over onderwerpen die bij me passen en mensen te inspireren. En misschien moet ik toch maar eens gaan uitvogelen hoe dat precies werkt qua geld verdienen? Altijd mooi meegenomen toch als het kan? Daarnaast wil ik m’n website ook opfleuren, gewoon zodat het er wat leuker en aantrekkelijker uitziet in plaats van zwart wit. Helaas heb ik daar niet voor gestudeerd en is het altijd een heel zoekwerk hoe dat nu precies moet, dus.. tips en adviezen zijn meer dan welkom :).

WEBSHOP
Iets waar ik al langere tijd over nadenk en wat me heel tof lijkt om te hebben. Ik krijg straks een huis met meerdere kamers. In 1 kamer zit een bureau dus perfect om een webshop te beginnen. Het lijkt mij zo fijn om te hebben, naast m’n regulaire baan. Gewoon lekker bezig zijn op m’n eigen manier en tijd. Enige obstakel nu is dat ik geen idee heb hoe ik zoiets moet aanpakken. Dus heb je ideeën of weet je hoe ik zoiets moet aanpakken? Dan hoor ik het graag!

GELOOF
Last best zullen we maar zeggen. Ik wil meer groeien in m’n geloof, vaker stille tijd houden en bewust voor mensen om me heen bidden. Ik wil God beter leren kennen en meer ervaren van God in m’n leven nu en voor mijn toekomst. Ik geloof dat God met iedereen een plan heeft, ik wil het komende jaar/jaren ontdekken wat Gods plan voor mij is. Ook wil ik een voorbeeld zijn voor de mensen om mij heen, dat ze door mij heen iets van God zullen ervaren. Hoe allemaal precies dat weet ik niet maar dat is mijn doel en als God er bij is dan komt het goed.

Of al deze dromen/doelen dit jaar gaan uitkomen? Ik weet het niet, maar ik vond het al leuk om ze zwart op wit te zetten. Wie weet komen sommigen pas over 5 jaar en anderen pas over 50 jaar uit. Dat maakt mij niet uit. Het is goed om te blijven dromen.

Wat zijn jouw dromen/doelen voor het komende jaar?

Liefs,

Charlotte

Gepubliceerd door Charlotte

Hoi, leuk dat je een kijkje neemt op mijn site. Ik ben Charlotte, 29 jaar en woon op het mooie toeristische Goeree-Overflakkee. In het dagelijks leven werkzaam op een vakantiepark in de buurt. Je kunt hier huis- tuin- en keukenberichten lezen over onderwerpen die dicht bij mij staan waaronder het alleen wonen. Ik vind het fijn om mijn hersenspinsels van mij af te kunnen schrijven en te delen. Daarom zal er zo nu en dan een blog online komen. Geen vaste dagen of vast aantal per week maar gewoon als ik er zin in heb. Like, reageer, geef tips, onderwerpen of wat je maar wilt. Word ik in ieder geval heel blij van :). Pak een kop koffie of thee en kijk eens rond. Er is genoeg leesvoer te vinden. Veel leesplezier! X Liefs, Charlotte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: