Zingen maakt blij

Als ik ergens blij van word is het zingen. Van m’n 12e t/m m’n 17e heb ik op een gospelkoor gezongen, daarnaast jarenlang zangles gevolgd en tot eind 2012 in een dames ensemble gezongen. Voor die tijd had ik nog als kind 1 of 2 jaar in een kinderzanggroep gezongen.
Ohja, ik heb ook nog 5 jaar meegedaan met de kerstmusical die in mijn toenmalige gemeente jaarlijks de zaterdag voor kerst werd opgevoerd en waar uiteraard ook in werd gezongen. Best veel dus als je het zo bekijkt. Maar ik werd, en nu nog steeds zo blij van.
Nu zing ik alleen nog op zondag in de kerk, af en toe met een klein groepje bij mensen in de tuin, ontstaan toen de kerken dicht waren, thuis tijdens de afwas, nu met de radio terwijl ik dit blogje aan het typen ben en in de auto. Dat laatste is echt wel een favoriet momentje. Heerlijk meezingen met de radio of met m’n playlist op Spotify en met een positief gevoel aan de werkdag beginnen, of de drukte van de werkdag van me af laten glijden aan het eind van de werkdag.
Heel stiekem benijd ik wel mensen die zanger of zangeres van beroep zijn. Dat lijkt me toch fantastisch als je hele dagen/avonden mag zingen en daar dan ook nog eens voor betaald krijgt.

Daarom vandaag weinig tekst maar een een muzikale lijst van mijn favoriete meezing nummers.

Enjoy! En ik ben benieuwd of je de nummers kent.

Dit waren er nog maar een paar van de vele nummers. Er zijn zoveel lekkere meezing nummers dat als ik die allemaal zou delen ik nog wel een paar uur zoet zou zijn.
Maar wie weet komt er een vervolg van mijn favoriete kinderliedjes, favoriete muziekband, artiesten.. verzin het maar.

En wat is jouw favoriete meezingnummer (voor in de auto)?

Liefs,

Charlotte

Ik word blij van reacties. Want daar leer en groei ik van. Dus, heb je vragen, of opmerkingen? Reageer dan hier onder.
Zie je een foutje? Laat het me dan weten, dan haal ik het zo snel mogelijk weg.

Volg je me al op Facebook en Instagram?

Gepubliceerd door Charlotte

Hoi, leuk dat je een kijkje neemt op mijn site. Ik ben Charlotte, 29 jaar en woon op het mooie toeristische Goeree-Overflakkee. In het dagelijks leven werkzaam op een vakantiepark in de buurt. Je kunt hier huis- tuin- en keukenberichten lezen over onderwerpen die dicht bij mij staan waaronder het alleen wonen. Ik vind het fijn om mijn hersenspinsels van mij af te kunnen schrijven en te delen. Daarom zal er zo nu en dan een blog online komen. Geen vaste dagen of vast aantal per week maar gewoon als ik er zin in heb. Like, reageer, geef tips, onderwerpen of wat je maar wilt. Word ik in ieder geval heel blij van :). Pak een kop koffie of thee en kijk eens rond. Er is genoeg leesvoer te vinden. Veel leesplezier! X Liefs, Charlotte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: