Klikkend rijk worden

Geld verdienen door een paar simpele klikken. Klinkt misschien onmogelijk maar inmiddels heb ik daardoor al ruim €200,00 verdient. Puur alleen door een paar muisklikken. Hoe, dat leg ik uit in deze blog.

Online geld verdienen? Hoe dan?
Ik heb het over online spaarprogramma’s waarin je door op het klikken op een simpele reclame e-mail punten kunt sparen en die punten kunt laten uitbetalen als je vind dat je genoeg hebt. En nee dan heb ik het natuurlijk niet over honderden euro’s per maand. Maar van de minimale inzet die je moet uitvoeren, hooguit 2 minuten werk per dag, kun je ook geen vetpot verwachten.
Zelf ben ik lid van 5 verschillende spaarprogramma’s: Euroclix, Ipay, Betaaldemails, NuCash en Qassa. Des te meer programma’s je volgt des te sneller het gaat en des te meer geld je verdient.
Omdat ik het meest actief ben met Euroclix zal het in deze blog nu verder daar over gaan.

Hoe werkt het?
Het is heel simpel: Eerst meld je je aan op de website van het spaarprogramma waaraan je mee wilt doen.
Je krijgt vervolgens van je spaarprogramma dagelijks een e-mail. Laten we zeggen van een kledingwinkel waarin staat dat je 15% korting krijgt als je via die link bij hun bestelt of anders bepaald aantal punten krijgt als je alleen al op de link klikt. Vervolgens klik je op de mail, als je wilt bestel je wat bij de winkel, maar zo niet hou je het alleen bij het klikken, en vervolgens verwijder je zowel de link waarop je bent doorverwezen als de e-mail. Alles verwijderd en als dank voor het ‘lezen’ krijg je van je spaarprogramma punten bijgevoegd op je account. Maximaal 5 tellen werk. Dat is alles. Hieronder een voorbeeld van een e-mail die je kunt krijgen.

Voorbeeldmail van NuCash.nl. Als ik op de afbeelding klik word ik doorgestuurd naar de website van de webshop en kan dan met 70% korting winkelen. Als ik alleen op de afbeelding klik en vervolgens verwijder heb ik een halve cent verdient.
Totaal heb ik door dat te doen dus al €62,30 verdient.

Verschillende manieren.
Je kunt op verschillende manieren extra spaarpunten opbouwen die je dan ter zijne tijd kunt laten uitbetalen:
1. Voor alleen simpel op een e-mail klikken. Hiervoor krijg je 0,005 cent. En ja, dat is vrijwel niks, maar als je ook kijkt naar wat je er voor moet doen, is dat ook bijna niks.
2. Naast het simpel klikken kun je ook meedoen met online onderzoeken met onderwerpen waarin gevraagd word naar je mening naar bijvoorbeeld frisdrank, eten bestellen, reclame, geld, enzovoort. in de e-mail staat altijd vermeld hoelang een onderzoek duurt en hoeveel geld/punten je er voor kunt krijgen. Als het onderzoek is afgelopen krijg je het direct uitbetaald of word het toegevoegd aan je account.
3. Online bestellen via spaarprogramma’s. Als je toch al online wilt bestellen waarom dan niet via een extra weg als je dat extra spaar punten oplevert? Stel je wilt nieuwe schoenen bestellen. Dan ga je naar de website van je spaarprogramma. Daar typ je de naam in van de winkel waar je wilt kopen, vervolgens word je daar naar doorverwezen, je bestelt wat je wilt bestellen en op het einde heb jij je schoenen + extra punten/geld op je spaarprogramma account. Het precieze bedrag/aantal punten verschilt per webshop.

Mijn gespaarde punten. Hoe langer je spaart des te hoger de waarde word.
Ik was al een paar weken terug aan deze blog begonnen. In deze afbeelding zie je als je goed kijkt €59,- staan. Inmiddels is dat €80,-.

Het vraagt dus wel wat geduld, in het begin lijkt er niks te gebeuren. Maar als je niet opgeeft en door blijft sparen levert dat in de loop van de tijd toch mooie bedragen op. Inmiddels heb ik als ik alle spaarprogramma’s bij elkaar optel al meer dan €200,- bij elkaar gespaard. En dat is toch mooi meegenomen voor af en toe een minuutje te klikken tijdens het tv kijken of als je op de bus staat te wachten.

Wil je dit nu ook?
Via onderstaande link kun je je aanmelden en dan wijst de rest zich vanzelf.
Of stuur mij een berichtje en dan leg ik je alles stap voor stap uit. Want slapend rijk worden dat word lastig maar klikkend ‘rijk’ worden dat gun ik iedereen.

https://www.euroclix.nl/index?SRef=NaZsITmXzX7BdDpU

Liefs,

Charlotte

Gepubliceerd door Charlotte

Hoi, leuk dat je een kijkje neemt op mijn site. Ik ben Charlotte, 29 jaar en woon op het mooie toeristische Goeree-Overflakkee. In het dagelijks leven werkzaam op een vakantiepark in de buurt. Je kunt hier huis- tuin- en keukenberichten lezen over onderwerpen die dicht bij mij staan waaronder het alleen wonen. Ik vind het fijn om mijn hersenspinsels van mij af te kunnen schrijven en te delen. Daarom zal er zo nu en dan een blog online komen. Geen vaste dagen of vast aantal per week maar gewoon als ik er zin in heb. Like, reageer, geef tips, onderwerpen of wat je maar wilt. Word ik in ieder geval heel blij van :). Pak een kop koffie of thee en kijk eens rond. Er is genoeg leesvoer te vinden. Veel leesplezier! X Liefs, Charlotte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: