Website make-over

Al maanden was het een doorn in m’n oog. Mijn website. De foto op de startpagina vond ik te groot en als je een eerder geschreven blog wilde lezen moest je eerst naar beneden scrollen voordat je er kwam. Ik had al eerder aanpassingen laten doen, waaronder subcategorieën aanmaken zodat het wel overzichtelijker was en ieder onderwerp zijn eigen mapje had maar toch was ik nog niet tevreden.

Mijn zus die ook blogt had zelf haar eigen website ook een keer veranderd, even ervoor gaan zitten en uitvogelen hoe het werkt en de website was weer picobello in orde. Als zij het kan dan moet ik het toch ook kunnen?
Dus ook ik ging vol goede moed ervoor zitten en had al snel gevonden waar je je pagina kunt veranderen. Maar om een lang verhaal kort te houden: in plaats van dat de voorbeeld lay-outs zich aanpasten naar míjn pagina en mijn teksten veranderde mijn pagina letterlijk in de voorbeelden en had ik opeens hele andere teksten en foto’s. Oeps! En wat ik ook probeerde, ik kreeg het niet voor elkaar om het weer te krijgen zoals ik het wilde dus al snel stond het huilen me nader dan het lachen.

Al snel wist ik dat ik er zelf niet uit ging komen en alleen maar gefrustreerder zou worden dus heb ik hulp van buitenaf ingeschakeld. Iemand die wél verstand heeft van blogpagina’s aanpassen en lay-outs veranderen. En ik ben zo blij met de verandering! Als je nu op m’n startpagina komt zie je de laatste 3 artikelen staan en kun je makkelijk op een blog klikken die je wilt lezen. Bovenaan vind je nog steeds de sub-categorieën waar je makkelijk naar een bepaalde categorie kunt gaan. Het is nog niet helemaal perfect zoals ik wil, de achtergrond is nu bijvoorbeeld helemaal zwart en dat vind ik toch wel iets te donker. En ik wil nog op de startpagina een foto en stukje tekst over mezelf zodat mensen een idee hebben wie nu achter al die verhalen zit. Maar dat zijn dingen die later kunnen. Het belangrijkste is gedaan en ik ben blij en trots op het resultaat.

Liefs
Charlotte

Gepubliceerd door Charlotte

Hoi, leuk dat je een kijkje neemt op mijn site. Ik ben Charlotte, 29 jaar en woon op het mooie toeristische Goeree-Overflakkee. In het dagelijks leven werkzaam op een vakantiepark in de buurt. Je kunt hier huis- tuin- en keukenberichten lezen over onderwerpen die dicht bij mij staan waaronder het alleen wonen. Ik vind het fijn om mijn hersenspinsels van mij af te kunnen schrijven en te delen. Daarom zal er zo nu en dan een blog online komen. Geen vaste dagen of vast aantal per week maar gewoon als ik er zin in heb. Like, reageer, geef tips, onderwerpen of wat je maar wilt. Word ik in ieder geval heel blij van :). Pak een kop koffie of thee en kijk eens rond. Er is genoeg leesvoer te vinden. Veel leesplezier! X Liefs, Charlotte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: