Fotofabriek

´Hoi Charlotte, omdat we de vorige samenwerking erg prettig hebben ervaren zouden we graag opnieuw willen samenwerken. Heb je interesse in weer een samenwerking?´ Dat mailtje kreeg ik een aantal weken terug van de fotofabriek. Nou is het altijd leuk als een bedrijf je mailt voor een samenwerking en helemaal als het voor de tweede keer is.

Bij de fotofabriek kun je verschillende artikelen bestellen die dus heel verrassend 😉 met foto´s te maken hebben. De vorige keer mocht ik retroprints ontwerpen ontwerpen en bestellen. Het de blog van die samenwerking kun je hier teruglezen.

Oké, een nieuwe samenwerking dus. Maar wat dan? Het eerste idee was om kerstkaarten te doen maar aangezien ik niet zo´n ´ ´kaartenverstuurder´ ben leek het me beter om iets anders te doen. Na even zoeken en kwam ik uiteindelijk bij de afdeling kalenders uit. Na even overleg met Linda van de fotofabriek besloten om een jaarkalender te bestellen en toen kon ik het gaan personaliseren. Dat laatste was wel echt een uitdaging.. Want wat voor foto´s ga ik doen? Vakantiefoto´s? Foto´s van m´n dromendoelen als reminder? Of foto´s van familie/vrienden? Genoeg keuzes dus. In een eerdere blog schreef ik er al over dat keuzes maken niet mijn grootste hobby is.
Uiteindelijk heb ik voor de foto´s van familie/vrienden gekozen. Op de jaarkalender kon ik 4 foto´s toevoegen, voor elk kwartaal 1 foto. Ik heb, voor zover mogelijk, voor elk kwartaal een foto geplaatst van 1 of meerdere personen die in die periode jarig zijn. Iets wat makkelijker gezegd dan gedaan was… want hoeveel foto´s kan een mens hebben?! En dan moet het natuurlijk ook nog een leuke foto zijn. Maar uiteindelijk was het gelukt en kon de kalender worden besteld.

3 dagen later kwam er een klein pakketje binnen met daarin een opgerolde poster. Even plat wrijven, en er hangt nu een leuke gepersonaliseerde kalenderposter aan de kast.

En dit is hem geworden.

Wil je ook een persoonlijk cadeau maken en bestellen? Tot 2 januari krijg je 20% korting op je bestelling.


Gepubliceerd door Charlotte

Hoi, leuk dat je een kijkje neemt op mijn site. Ik ben Charlotte, 29 jaar en woon op het mooie toeristische Goeree-Overflakkee. In het dagelijks leven werkzaam op een vakantiepark in de buurt. Je kunt hier huis- tuin- en keukenberichten lezen over onderwerpen die dicht bij mij staan waaronder het alleen wonen. Ik vind het fijn om mijn hersenspinsels van mij af te kunnen schrijven en te delen. Daarom zal er zo nu en dan een blog online komen. Geen vaste dagen of vast aantal per week maar gewoon als ik er zin in heb. Like, reageer, geef tips, onderwerpen of wat je maar wilt. Word ik in ieder geval heel blij van :). Pak een kop koffie of thee en kijk eens rond. Er is genoeg leesvoer te vinden. Veel leesplezier! X Liefs, Charlotte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: