Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Zittend rijk worden.

In deze tijd waarin alles duurder is geworden is extra geld wel welkom. Misschien denk je net als ik toen ik daar over na ging denken: ik werk al een hele week, ik heb nog een huishouden en ik wil ook nog vrije tijd overhouden. Een tweede baan zie ik echt niet zitten!
Toch heb ik een aantal manieren ontdekt die me extra geld opleveren en ik heb er vrijwel geen moeite voor hoeven doen. Oké ik geef toe, je word er niet letterlijk rijk van. Maar het werkt wel allemaal en heeft me al een aantal cadeaubonnen of letterlijk geld opgeleverd. In deze blog deel ik een aantal mogelijkheden en mijn eerlijke mening.

Euroclix/Nucash/Qassa
Ik heb al eerder een blog over Euroclix geschreven. En ik ben nog steeds fan.
Heel simpel: je krijgt een mail met daarin bijvoorbeeld een artikel in de aanbieding. Je klikt op de mail, je wordt doorgestuurd naar de pagina van de adverteerder, je verwijdert de pagina en de mail en er worden zogenaamde clix (spaarpunten) op je account bij geschreven. Natuurlijk kun je als je het wilt het product ook kopen, of de verzekering waar reclame word gemaakt ook afsluiten. Dan krijg je wel een hoger bedrag op je account teruggestort. Maar dit kun je dus ook lekker negeren. Ik gebruik meerdere spaarprogramma’s. Naast Euroclix gebruik ik ook qassa en nucash. Als je €10,- hebt gespaard kun je het laten uitbetalen. Maar je kunt er ook voor kiezen om door te sparen. Doorsparen wordt beloond.
Aanmelden kan hier voor Euroclix. Hier voor nucash en hier voor Qassa.

Voordelen: het kost vrijwel geen moeite, ik doe het gewoon tijdens tv kijken, in de pauze, tijdens het wachten of als ik me verveel. even paar keer klikken en je account is weer gegroeid. Inmiddels heb ik bij elkaar al zo’n 216- geklikt. Gespaard.

Nadeel: het gaat best langzaam. Voor elke keer klikken krijg je geloof ik 0,01 cent. Dus je moet het echt zien voor de langer termijn en niet als je snel geld nodig hebt.

Attapoll
Via deze app kun je geld verdienen door het invullen van vragenlijsten. Bijna dagelijks krijg je een melding dat er een enquête voor je beschikbaar is en kun je de vragen beantwoorden. Achter elke enquête staat vermeld hoelang de vragenlijst duurt en hoeveel geld je er mee kunt verdienen. De ene keer is dat €0,25 en de ander keer €1,45. Uiteraard hoe langer de vragen hoe meer geld het oplevert.

Voordeel: letterlijk geld verdienen op een simpele manier. Even in de pauze op het werk of tijdens het wachten op de bus een enquête invullen en je hebt weer wat geld verdient. Het bedrag kun je op je paypal uitkering laten uitkeren en daarvandaan makkelijk naar je bankrekening overmaken. Het heeft mij €6,40 opgeleverd.

Nadeel: je moet er wel wat moeite voor doen en het gaat niet snel. 0,45 cent voor een vragenlijst van 2 minuten is natuurlijk gewoon niks. Ook zijn er niet altijd enquêtes beschikbaar en kan het zijn dat bij vraag 4 de melding komt ‘je voldoet niet aan het onderzoek. Het stopt hier’. Bijvoorbeeld als je bij een onderzoek over huisdieren hebt aangegeven geen huisdieren te hebben. Persoonlijk vind ik deze app niet fijn omdat het zoveel moeite kost. Nadat ik €6,40 had laten uitkeren heb ik de app daarom verwijderd. Maar misschien vind jij het wel fijn, en het werkt dus ik heb hem er wel bij gezet.

THX
Deze app levert niet letterlijk geld op maar cadeaubonnen. En het enige wat je ervoor hoeft te doen is: de app downloaden, aanzetten en de punten stromen langzaamaan binnen. Bij 2000 punten kun je cadeaukaart van Bol.com, Rituals, Etos, boek&blad kado, Gall&Gall of Wehkamp krijgen t.w.v. €10,-. Bij 3000 punten krijg je een bol.com bon t.w.v. €15,- Soms kun je een korte vragenlijst invullen die leveren dan extra punten op. In tegenstelling tot de app Attapol die ik hierboven noemde stellen deze vragen echt niks voor en krijg je altijd de punten bijgeschreven.

https://thxapp.page.link/anHtutx7uUt5S7PE6

Voordeel: vrijwel niks doen voor een cadeaubon. En het gaat best snel, binnen 3 weken had ik genoeg punten gespaard. Uiteraard is dit afhankelijk van hoevaak je de app aan hebt en hoevaak je een vragenlijst invult.

Nadeel: je moet de app wel aan laten staan op de achtergrond. Daardoor loopt je batterij wel sneller leeg dan normaal. Met kans dus dat je telefoon uitvalt… Je kunt de app natuurlijk ook uitzetten maar dan stopt ook de puntentelling. Dus houd daar rekening mee.

ASR Vitality
Nu was ik eigenlijk van plan om een uitgebreide uitleg over deze app hieronder te plaatsen maar dat werd zo lang dat ik er een apart blogbericht aan heb gewijd. Die kun je hier lezen.

Voordeel: het motiveert om (extra) te bewegen. Het zou toch zonde zijn als je je weekdoel niet haalt omdat je net 100 stappen te kort komt. Het is een eenvoudige manier om waardebonnen en dergelijke aan te schaffen.

Nadeel: Behalve dat het jammer is als je je weekdoel niet haalt en je daardoor dan langer moet wachten tot je je beloning kan bestellen, en dat het lidmaatschap €3,50 per maand kost kan ik geen nadeel bedenken. Die 3,50 haal je er overigens makkelijk uit als je elke week je weekdoel haalt. Dat verdien je dan gewoon weer terug.

Advertentie

Gepubliceerd door Charlotte

Hoi, leuk dat je een kijkje neemt op mijn site. Ik ben Charlotte, 29 jaar en woon op het mooie toeristische Goeree-Overflakkee. In het dagelijks leven werkzaam op een vakantiepark in de buurt. Je kunt hier huis- tuin- en keukenberichten lezen over onderwerpen die dicht bij mij staan waaronder het alleen wonen. Ik vind het fijn om mijn hersenspinsels van mij af te kunnen schrijven en te delen. Daarom zal er zo nu en dan een blog online komen. Geen vaste dagen of vast aantal per week maar gewoon als ik er zin in heb. Like, reageer, geef tips, onderwerpen of wat je maar wilt. Word ik in ieder geval heel blij van :). Pak een kop koffie of thee en kijk eens rond. Er is genoeg leesvoer te vinden. Veel leesplezier! X Liefs, Charlotte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: