Over mij

Hoi, leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Ik ben Charlotte, 29 jaar en woonachtig op het mooie toeristische Goeree-Overflakkee.
In het dagelijks leven werkzaam op een vakantiepark in de buurt. In m’n vrije tijd hou ik van schrijven, tv kijken, bakken, zingen, probeer ik piano te leren spelen en vind ik het leuk om af te spreken en onder andere naar het strand te gaan met vriendinnen.

Een jaar geleden ben ik 5 maanden in Australië geweest, blogs uit die periode vind je in de gelijknamige categorie. Tijdens het schrijven van deze blogs kreeg ik veel positieve reacties en de vraag of ik toch wel door ging. Omdat ik het leuk vond om die blogs te schrijven en met veel plezier andere verschillende blogs volgde en zelf ook nieuwe verhalen in m’n hoofd had besloot ik het voort te zetten. Vandaar dat jij nu dit stuk aan het lezen bent.
Ik schrijf over verschillende onderwerpen die dicht bij mij staan. Zoals mijn leven als alleenstaande, minimalisme en mijn geloof.
Mijn streven is niet om te laten zien hoe leuk mijn leven is maar gewoon eerlijk. Dus ook dingen waar ik zo nu en dan tegen aan kan lopen.

Ik hoop dat je mijn verhalen met veel plezier zult lezen. Wil je niks missen? Meld je dan aan voor de e-mail of op Facebook of Instagram. Dan krijg je altijd een melding als er een nieuw artikel online staat.

Veel leesplezier! X

Wat mensen zeggen

De beste manier om te starten is door te stoppen met praten en aan de slag te gaan.

Walt Disney

Veel meer dan onze talenten, zijn het onze keuzes die bepalen wie we werkelijk zijn.

J. K. Rowling

Leef met volle teugen. Durf te leven met de dag. Glimlach elke morgen. Er is iets moois dat op je wacht

Kinga Bán en Elbert Smelt

Laten we samen wat bouwen.


%d bloggers liken dit: