Geld verdienen door te bewegen

Sinds een jaar ongeveer gebruik ik de A.S.R. Vitality app en verdien ik geld door bewegen. Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn maar het werkt echt en ik ben fan! Net als elke Nederlander hou ik van gratis en door gratis producten of cadeaubonnen te verdienen puur alleen door te bewegen is dat voor mij elke week een motivatie om te bewegen. Dit kan zijn door te lopen, springen, rennen, fietsen, zwemmen. Eigenlijk alles. Het enige wat je moet doen is de app downloaden en je weekdoel halen. Elke week start je met een nieuw weekdoel. Dat begint met ik dacht 150 punten en elke week als je je weekdoel haalt wordt het verhoogd, met een maximum tot 800 punten.

Nu is het niet zo simpel dat je voor elke stap 1 punt krijgt. Was het maar zo´n feest, dat zou het rekenen een stuk makkelijker maken. Dus even op een rij:

Vanaf minimaal 7500 stappen krijg je 50 punten. Daaronder niks.
Vanaf 10.000 stappen krijg je 100 punten.
Vanaf 15.000 stappen krijg je 200 punten. 200 punten is ook het maximum aantal punten wat je kunt krijgen per dag.

Elke week krijg je dus een nieuw weekdoel in je app. Dan heb je van maandag t/m zondagavond de tijd om dat te halen. Dat kun je snel doen in een paar dagen tijd of verspreid over 7 dagen. Mijn weekdoel voor deze week is 800 punten. Vandaag was ik vrij en heb ik niet veel bewogen. De teller staat nu op 7527. Dat betekent dat de eerste 50 punten binnen zijn.

Even een voorbeeld: Mijn weekdoel is nu dus 800 punten. 8 dagen 100 punten ga ik niet halen dus ik kan bijvoorbeeld de volgende opties doen:
– 6 dagen 10.000 stappen (600 punten) en 1 dag minimaal 15.000 stappen (200 punten).
– 4 dagen 15.000 stapen (800 punten)
– 3 dagen 15.000 stappen (600 punten) 2 dagen 10.000 stappen (200 punten).
En zo zijn er nog meer opties.
Je kunt het dus zo snel of langzaam doen als je zelf wilt. Let wel op: als je een dag niet het minimum aantal stappen zet dat je nodig hebt voor je benodigde punten dan levert het je niks op en vervallen je punten van die dag. Dat motiveert toch om ´s avonds nog even een blokje om te gaan, of om nog 3 keer de trap op en af te gaan. Tis nogal zonde als je net 30 punten te kort komt en daardoor je weekdoel niet haalt.

Als je je weekdoel hebt gehaald krijg je een melding. Vervolgens kun je kiezen wat je wilt: Dit kan zijn een gratis etos artikel, €5,- donatie aan de Johan Cruyf foundation een cadeaukaart t.w.v. €5,- van intersport of een tegoed voor in de webwinkel. Ik kies zelf altijd voor het laatste.

In de webwinkel kun je cadeaubonnen bestellen en producten die je nodig hebt om thuis te sporten. Elke week krijg je (als je je weekdoel hebt gehaald uiteraard) 1 tegoed in je account. Bij elk product staat vermeld hoeveel tegoeden je nodig hebt om te bestellen: Een cadeaubon t.w.v. €5,- kost je 1 tegoed. Een waterfles is 3 tegoeden waard en een bol.com bon kost je 4 tegoeden en levert je €15,- op. Naast deze genoemde bonnen kun je ook sparen voor bonnen van de wehkamp, zalando, huis en tuin. Of voor bioscoopkaartjes van Pathé. Zo kun je voortaan gewoon gratis naar de film of gratis producten aanschaffen bij bijvoorbeeld bol.com of een andere webwinkel.

Ik doe het nu ongeveer een jaar en het heeft mij al meerdere cadeaubonnen van bol.com t.w.v. €15,- opgeleverd. Ik heb het niet precies bijgehouden maar ik denk omgerekend bij elkaar toch wel minimaal €75,-! Daar heb ik deze combimagnetron van besteld. Ik had nog andere bol.com bonnen van m´n verjaardag en een keer 1 gekregen van het werk en zelf een klein beetje bijbetaald.
Ook heb ik een Pathé bioscoopticket bestelt die ik als cadeau heb gegeven aan iemand. Het kost je niks maar een ander is er (hopelijk) net zo blij mee.

Nu hoor ik je denken: Ja leuk, wat is het addertje onder het gras? Is dat wel zo gratis? Oké helemaal gratis is het niet. Het lidmaatschap kost je €3,50 per maand. Maar als je je weekdoel haalt heb je dat er zo uit. En, als je via ASR een fitbit bestelt en je weekdoelen haalt kun je in 2 jaar tijd je volledige aanschaf van je fitbit terugverdienen. Kortom: het moge duidelijk zijn: ik ben fan.

Gepubliceerd door Charlotte

Hoi, leuk dat je een kijkje neemt op mijn site. Ik ben Charlotte, 29 jaar en woon op het mooie toeristische Goeree-Overflakkee. In het dagelijks leven werkzaam op een vakantiepark in de buurt. Je kunt hier huis- tuin- en keukenberichten lezen over onderwerpen die dicht bij mij staan waaronder het alleen wonen. Ik vind het fijn om mijn hersenspinsels van mij af te kunnen schrijven en te delen. Daarom zal er zo nu en dan een blog online komen. Geen vaste dagen of vast aantal per week maar gewoon als ik er zin in heb. Like, reageer, geef tips, onderwerpen of wat je maar wilt. Word ik in ieder geval heel blij van :). Pak een kop koffie of thee en kijk eens rond. Er is genoeg leesvoer te vinden. Veel leesplezier! X Liefs, Charlotte

Eén opmerking over 'Geld verdienen door te bewegen'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: